Ta kontakt med digital@fagbokforlaget.no for å få tilgang til denne ressursen

Eller logg inn

EMAX – årets høydepunkt for unge gründere

EMAX arrangeres hvert år i begynnelsen av august. Her møtes unge mennesker med brennende lidenskap for entreprenørskap. De får råd om bedriftsledelse fra kjente gründere, og blir inspirert til å starte egne bedrifter.

Organisasjonen EMAX Norge vil skape en arena for unge mennesker (mellom 18 og 25 år) som er genuint opptatte av entreprenørskap og det å starte og lede egen virksomhet en gang i fremtiden. Konferansen går over fire dager der deltakerne utfordres på egne ferdigheter og kunnskaper om entreprenørskap i et fint samspill med workshops, inspirerende foredrag, sosiale aktiviteter og bygging av gode, positive nettverk.

EMAX handler i stor grad om å delta i et simulatorspill. Deltakerne leder en reell bedrift og må ta store avgjørelser. De blir utfordret på egne vurderinger og samarbeid. I tillegg blir de presentert for interessante bedrifter, der representantene fra næringslivet presenterer reelle problemstillinger som deltakerne skal svare på. Både det som gjøres i spillet og svarene som gruppene gir på problemstillingene, blir evaluert av en egen gruppe. Den deltakergruppen som til slutt sitter igjen som vinner, vil bli invitert med på en interessant reise dekket av Innovasjon Norge.